COL·LABORACIONS


A través de diverses col·laboracions amb altres entitats, som capaços de tirar endavant projectes i iniciatives d’acord amb la nostra perspectiva de cooperativisme i per treballar conjuntament en la línia de trobar i aportar solucions mediambientalment responsables.

  • Impuls Solar del Barcelonès

L’Impuls Solar del Barcelonès és una compra col·lectiva d’instal·lacions fotovoltàiques impulsada per la cooperativa Som Energia. En aquest projecte, EMELCAT treballa en Unió Transitòria entre Empreses amb SEBA, encarregant-se de les qüestions d’enginyeria.

El projecte portarà la sobirania energètica a 100 habitatges dins del Barcelonès, oferint preus altament competitius i un procés complet, d’estudi previ detallat a la obra d’instal·lació.

  • Pol cooperatiu de l’energia de Barcelona

El Pol cooperatiu de l’energia de Barcelona és un projecte en col·laboració amb moltes altres cooperatives que pretén: idear un sistema energètic renovable responsable, fomentar el cooperativisme i els principis que hi van associats, portar la sobirania energètica als territoris i augmentar la força política en l’àmbit energètic.

Els constituents d’aquesta col·laboració són: Aiguasol, Azimut360, Coopolis, SEBA, LACOL, Societat Orgànica i Emelcat.

  • TESAT

El projecte TESAT (Transició Energètica Social i Ambiental des del Territori) vol activar el territori i la seva gent en la transició energètica a partir de la promoció local en diferents fronts fent l’anàlisi de viabilitats econòmiques i energètiques de diferents entorns col·lectius i individuals.

Es tracta d’una col·laboració duta a terme amb Som Energia i Ateneus Cooperatius

Continua llegint

  • UEU Can Ricart

Amb la col·laboració de Barcelona Activa, i com a part de la entitat Taula Eix PereIV , s’està duent a terme un projecte d’instal·lació d’autoconsum compartit a nivell col·lectiu a l’espai fabril de Can Ricart, espai que corrrespon a 4 illes de Barcelona.

Continua llegint

  • ESTORELOT – RIS3CAT

Som co-coordinadors, juntament amb IGrid sl., de ESTORELOT: Projecte englobat dins la comunitat d’energia sostenible i eficient del RIS3CAT, coordinada globalment per IREC.

Continua llegint

  • Cor de l’Illa

Projecte instal·lació d’emmagatzematge associada a una zona urbana

Continua llegint

  • Projecte EFTREVIBAT-VIDA

ENTITATS A LES QUALS EMELCAT SCCL ESTÀ ASSOCIADA