Participem a la Universitat d’Estiu del Cooperativisme


El propers 5, 6 i 7 de juliol se celebra la primera edició de la Universitat d’Estiu del Cooperativisme (#UESCOOP) a l’Edifici Històric de la UB, Facultat de Filologia i Comunicació. Serà un espai per tractar com actuem davant els principals reptes que tenim sobre la taula; ambientals socials i econòmics. Podeu trobar detalls de les 22 sessions aquí. Inscripcions obertes fins el dia 30 de juny.

En el marc de la UESCoop el grup CEL Cooperatives de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, en el marc del projecte CloopCel, hem organitzat una sessió oberta per a tècnics de l’ESS i membres del teixit social per a promoure la creació de comunitats energètiques cooperatives. Aquesta sessió tindrà lloc el dijous 6 de juny de 12:30h a 14:00h a l’aula 103A.

La UESCOOP està acompanyada de la UNI Petita, un programa per apropar el moviment cooperatiu dirigit a infants entre 4 i 12 anys.