Emelcat participa en una jornada a l’EIC sobre comunitats energètiques.


El proper dimarts 16 de novembre la Comissió d’Energia d’Enginyers Industrials de Catalunya organitza una jornada sobre comunitats energètiques. Aquesta jornada s’ha titulat “Comunitats energètiques: Solucions i experiències”. La directora tècnica d’Emelcat, Montserrat Mata, hi participarà amb una ponència titulada “Gestionabilitat d’una comunitat energètica basada en autoconsum”.

Durant la jornada, Ferran Garrigosa explicarà a què anomenem comunitat energètica. També es presentaran exemples reals: en l’àmbit municipal al Prat de Llobregat de la mà de Joan Herrera, en entorn residencial a Olot a càrrec de Agustí Arbós i en entorns industrials al Moianès amb Jesús Teixidor.

En acabar les ponències hi haurà una taula rodona i col·loqui.

Aquesta jornada és en format híbrid, en línia i presencial a Via Laietana 39. Per assistir-hi cal inscripció prèvia.