VIII Talller d’economia social i solidària per a les entitats locals: L’ESS i la Transició ecològica i energètica


Vuitena edició del taller d’economia social i solidària per entitats locals. Del 8 al 26 de novembre, mitjançant treball en línia i videoformació.

Activitat formativa organitzada per la Diputació de Barcelona. Amb l’objectiu de reflexionar, intercanviar i construir coneixement vers l’ESS i la transició ecològica i energètica, de nou l’Oficina Tècnica d’Estratègies per al Desenvolupament Econòmic amb la col·laboració de l’Àrea Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona organitzen aquest taller per a les entitats locals.

Del 8 i fins al 26 de novembre es realitzaran treballs en línia, també es faran dues sessions de videoformació d’explicació de diferents àmbits i espai de preguntes dels participants. Emelcat participarà activament el dijous 11 amb el tema de les comunitats energètiques.

De la importància que poden arribar a tenir le comunitats energètiques a nivell d’implicació social i sobirania energètica alhora de la transició energètica.

Per participar-hi cal inscripció aquest enllaç