Vota per a crear la Comunitat Energètica de la Barceloneta!


Demà, 10 de juny, comencen les votacions dels pressupostos participatius de Barcelona.

Emelcat presenta el projecte Creem la Comunitat Energètica de la Barceloneta i demà serem a la Fàbrica del Sol per a explicar-lo a les veïnes, famílies de les escoles del barri i a les entitats vinculades a la sostenibilitat de la ciutat. Apropeu-vos-hi!

La proposta: Volem instal·lar energia solar fotovoltaica i emmagatzematge d’energia en equipaments municipals per crear una comunitat energètica a la Barceloneta en què participin els consumidors públics i el veïnat, amb capacitat de gestió pròpia, que permeti l’autosuficiència de l’equipament, i que pugui cedir energia als veïns del barri.

Votacions: Del 10 al 20 de juny. Si estàs empadronada a la ciutat i tens 14 anys o més pots votar els projectes que consideris de 2 districtes de la ciutat: al districte on estàs empadronada i/o un altre districte a escollir.

Aquí t’expliquem tots els detalls de com votar.

Vota pel projecte >>