Publicació de la ponència d’Emelcat al cicle Catalunya Futur Verd


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha publicat un llibre recollint les ponències del cicle Catalunya Futur Verd celebrat del 22 de març al 18 de maig del 2017.

Montserrat Mata Dumenjó va participar a la sessió: “Xarxes i autosuficiència. Digitalització de l’energia: sense dades no hi ha transició” amb una ponència titulada “El vector emmagatzematge i la reacció territorial davant la transició energètica“.

A la ponència, la presidenta d’Emelcat va presentar la necessitat de l’emmagatzematge com a element que permet optimitzar el dimensionat dels sistemes de generació elèctrica renovable i reduir-ne l’impacte al territori. A la darrera part de la ponència es va repassar l’estat de la legislació espanyola i europea al respecte.

Podeu descarregar-vos les versions en pdf del llibre en català i en anglès.