EMELCAT participa a les Jornades d’Innovació Tecnològica


Aquest dimecres, dia 8 de Juliol, se celebra la segona sessió de les Jornades d’Innovació Tecnològica (JIT) sobre la gestió de l’energia, organitzades pel Cercle Tecnològic de Catalunya i el Clúster Digital .

Les sessions tracten de dialogar sobre el paper de la tecnologia en l’àmbit de la tecnologia, i per tant no hi ha millor ocasió per a que la nostra cooperativa hi participi. Així, el dia 8 a les 11:30h la Montserrat Mata (directora d’EMELCAT) formarà part dels ponents pel debat “Transferència de coneixement de la gestió energètica“. En el mateix debat ens acompanyaran responsables d’institucions com l’IREC, Comsa Corporacion, NEDGIA i DEXMA. Podeu accedir al programa complert seguint aquest enllaç.

Us animem a que visualitzeu l’esdeveniment, que serà en format digital. Per a fer-ho, simplement us heu d’inscriure en la pagina web enllaçada aquí.