Setmana de la DiadaCoop 2020


Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Cooperatives (dissabte 4 de juliol), la Confederació de Cooperatives de Catalunya organitza la setmana DiadaCoop, edició 2020.

Així, des del passat dilluns fins al dia 4, se celebren jornades de reflexió i conversa entre nombrosos representants de cooperatives catalanes. Aquest any la temàtica està centrada en l’acció pel clima des del moviment cooperatiu.

Les cooperatives convidades parlen de la seva experiència i les seves idees respecte camps com l’economia circular, la transició energètica, els transports sostenibles i els models alimentaris responsables, i sobre com poden aquests millorar activament la situació climàtica.

Des d’EMELCAT, ens hem unit a la taula rodona sobre transició energètica de la sessió d’avui, 1 de Juliol. La Montserrat Mata, presidenta de la nostra cooperativa, ha exposat el projecte del Pol cooperatiu de l’Energia de Barcelona, així com les aportacions de la cooperativa en aquest.

Us animem a que us uniu a les jornades restants per a aprendre sobre sostenibilitat i per a conèixer cooperatives i projectes interessants. Us hi podeu inscriure a través d’aquest enllaç.