EMELCAT al Matí de Catalunya Ràdio


L’emblemàtic programa de la cadena catalana ens ha convidat a fer una aparició a la seva secció d’alternatives econòmiques, presentada per en Pere Rusiñol. Aixi, ens podeu escoltar al programa passat del dia 12 d’Agost.

Trobareu l’àudio de la secció a partir del minut 44:32 de la pàgina enllaçada aquí.

L’apartat en qüestió dins del programa Els matins de Catalunya Ràdio dedica temps a presentar iniciatives interessants i innovadores dins del món del cooperativisme, per tal de promocionar un estil de vida i economia molt més sostenible per a tots.

Des de la nostra banda, tractem la transició energètica des de l’àmbit local i en comunitat energètica, i expliquem la nostra experiència en aquest aspecte durant el projecte TESAT.

Agraïm profundament la invitació i esperem que aquesta oportunitat que ens han donat serveixi per a donar esbranzida al moviment energètic ecologista a Catalunya, animant als propis consumidors a participar-hi activament.