EMELCAT al Matí de Catalunya Ràdio


L’emblemàtic programa de la cadena catalana ens ha convidat a fer una aparició a la seva secció de d’Alternativas Económicas, presentada per en Pere Rusiñol. Aixi, podreu escoltar-nos en directe el dia 12 d’agost.

L’apartat Alternativas Económicas dins del programa Els matins de Catalunya Ràdio dedica temps a presentar iniciatives interessants i innovadores dins del món del cooperativisme, per tal de promocionar un estil de vida i economia molt més sostenible per a tots.

Des de la nostra banda, tractarem la transició energètica des de l’àmbit local i en comunitat energètica, i explicarem la nostra experiència en aquest aspecte durant el projecte TESAT.

Esperem que aquesta oportunitat que ens han donat serveixi per a donar esbranzida al moviment energètic ecologista a Catalunya, animant als propis consumidors a participar-hi activament.