Participació al 4rt Congrés de l’Energia de Catalunya


Els dies 14 i 15 de febrer es va dur a terme el 4rt Congrés de l’Energia de Catalunya, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, Barcelona.

EMELCAT sccl hi va participar presentant la proposta de crear unitats d’energia distribuïda per a zones urbanes (UEDZU). Aquest concepte promou la instal·lació de cèl·lules energètiques de generació, ús i emmagatzematge com a unitats d’energia distribuïda de qualsevol mida associades a les necessitats locals, independents o interconnectades en xarxa.

En aquest context, EMELCAT sccl està desenvolupant el projecte Estorelot amb l’objectiu de crear eines per a la gestionabilitat de les plantes de generació elèctrica amb fonts renovables i cogeneració.

Presentació feta per Montserrat Mata, Dra Enginyera i Presidenta EMELCAT sccl.

uedzu