L’eòlica terrestre, jornada al col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya


El proper dimecres 15 de març es durà a terme una jornada organitzada des del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya centrada en els projectes d’Energia Eòlica Terrestre.

La jornada que serà en format de videoconferència i presencial a Via Laietana, 39 a Barcelona, es realitzarà al llarg de la tarda.

Hi participaran diferents agents relacionats amb l’energia com és en Lluís Pinós, president de la Comissió d’Energia i Assumpta Farran de Direcció General d’Energia de la Generalitat de Catalunya, així com Jaume Morron, gerent d’EolicCat.

En aquesta jornada es repassaran diversos aspectes del desenvolupament de parcs eòlics: situació general a Catalunya, aspectes d’avaluació ambiental, visió de municipis on fa anys que n’hi ha i oportunitats tecnològiques, empresarials, de comunitats energètiques i projectes.

Empreses i cooperatives parlaran de projectes i oportunitats tecnològiques. Per exemple, la directora d’Emelcat, Montserrat Mata, parlarà de comunitats energètiques eòliques.

Després de les ponències, hi haurà un espai de conclusions i debat amb membres de les Comissions d’Energia i Canvi Climàtic i Economia Circular del col·legi.

Podeu consultar aquí el programa de la jornada.

Us podeu inscriure, aquí.

En aquesta pàgina podeu trobar informació del cicle complet de conferències dedicades a les energies renovables.