Moderem una de les taules del Xè Congrés d’Energia de Catalunya


La Rat Mata, presidenta d’Emelcat, moderarà una de les taules de la tercera jornada del Xè Congrés d’Energia de Catalunya. En aquesta taula es tractaran temes relacionats amb les comunitats energètiques als polígons industrials, com dinamitzar-les i quines oportunitats presenten.

Cada any l’Associació Congrés d’Energia de Catalunya organitza aquest congrés en que es repassen temes d’actualitat en relació a l’energia a Catalunya. En aquesta tercera jornada, amb el títol “Transicions tecnològiques i sistèmiques”, es tractaran temes com el model energètic del port de Barcelona, l’hidrogen o les comunitats energètiques.

Es comptarà amb la presència de Núria Salán. Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia i representats del Port de Barcelona, Campus Internacional d’Excel·lència de Catalunya Sud (CEICS), Repsol, Inergy, Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP).

El congrés tindrà lloc el proper dijous 19 de gener en format virtual.

A continuació us compartim el programa sencer que podeu descarregar en format PDF.