La Rat Mata participa en una jornada organitzada per UNEF a BCN


El proper 27 de Gener, la Rat Mata, presidenta d’Emelcat, participarà en una jornada organitzada per l’Unión Española de Fotovoltaica (UNEF). La jornada titulada “Els reptes pendents de la fotovoltaica a Catalunya: autoconsum, plantes sobre terreny i emmagatzematge” comptarà amb la participació de Sara Aegesen, Secretària d’Estat d’Energia, Teresa Jordà, Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, José Donoso, Director General d’UNEF i Manel Romero, delegat d’UnefCat.

A la jornada matinal, de 9h a 14h, es tractaran els següents temes:

  • Noves Guies de Tramitació de Medi Ambient i Urbanisme.
  • Fons europeus de recuperació: hi haurà fons per tothom?
  • Reptes d’ocupació i formació.
  • Emmagatzematge darrera el comptador d’autoconsum.
  • Comunitats energètiques.
  • Autoconsum industrial.
  • Problemàtiques al voltant dels processos d’accés i connexió.

La jornada es farà a l’Hotel Melià BCN-Sarrià, Sala Diamant. Avinguda Sarrià, 50 de Barcelona.

En cada un dels temes hi haurà ponències per part d’administracions, associacions representatives i empreses. Per exemple: ICAEN, Ajuntament de Sant Pere de Torelló, Pimec, Sonnen, Estabanell, etc… Consulteu aquí el programa complet.