Mou-te pel clima!


El dissabte 11 de juny es celebrarà a Barcelona una jornada de 11h del matí a 20h del vespre al Parc de la Barceloneta.

Una iniciativa ciutadana amb l’impuls des de l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat, per donar a conèixer diferents formes d’aportar a nivell personal i col·lectiu per tenir millor benestar i sostenibilitat.

Des de l’emergència climàtica i totes les seves vessants: socials i econòmiques. Promoure un canvi de model econòmic i de consum, també urbà i de mobilitat més sostenible per els ciutadans i pel planeta.

S’oferiran activitats per adults i infants sobre models més sostenibles: Aprofitament de l’energia solar, processos de reutilització de materials i d’aprofitament d’aliments, d’estalvi d’energia…

Entre les activitats hi haurà un tastet de plats cuinats amb aliments que es troben fora del circuit comercial, mostrant el desaprofitament alimentari actual, també diferents entitats aportant la seva experiència en diversos sectors de l’emergència climàtica. Emelcat, a la tarda, compartirà amb les persones que hi vulguin participar la seva experiència en la creació i gestió de Comunitats Energètiques, com a eina per la transformació cap a la sostenibilitat energètica i ciutadana.

Pots trobar més informació aquí i a la programació. T’hi esperem!