Sessió sobre gestió d’energia als PAE


Sessió d'intercanvi sobre gestió de l'energia als PAE

Emelcat participarà aquest 20 de febrer al cicle de Sessions d’intercanvi i aprenentatge de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), organitzat per l’ Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona.

La sessió es durà a terme al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) (Roca Umbert, Granollers), el dia 20 de febrer de les 9:30 a les 14:30. I està dirigit a personal directiu i responsables tècnics dels Centres Locals de Serveis a les Empreses que estiguin duent a terme accions en l’àmbit de la millora i dinamització dels PAE.

En concret, Emelcat en prendrà part a través de la Montesrrat Mata, que de 13:30 a 13:50 parlarà sobre comunitats energètiques: iniciatives, projectes, i reptes.

Per a veure el programa complert, clicar el següent enllaç. Per a realitzar la inscripció, pitjar aquí.