Emelcat participa a una jornada sobre transició energètica a Copons (Anoia).


Aquest dissabte 4 de setembre, la Montserrat Mata participarà a la jornada “Relleu energètic. Alternatives energètiques per un model democràtic i sostenible” a Copons, a l’Anoia.

Durant la jornada es tractarà l’estat actual de la transició energètica a Catalunya i es reflexionarà sobre models alternatius d’aprofitament del recurs renovable local en els que es potencia la democràcia participativa i la sostenibilitat econòmica i social. Al final de la jornada hi haurà espai de debat amb els ponents sobre tots aquests temes.

La jornada tindrà lloc a la Sala polivalent de Copons, començarà a les 18:00 i tindrà la participació també de Sergi Saladiè, investigador de la Universitat Rovira i Virgili, Jaume Fons de Som Energia Anoia, Jaume Salas Orrit, regidor i membre de la Comunitat energètica de la Cellera de Ter, Josep Mateos, instal·lador i formador de Girasol, Jordi Monge, enginyer de projectes a Azimut360 i Montserrat Coberó de la Xarxa Catalana per una Transició Energètica Justa.

Tingueu en compte que les places són limitades i cal inscripció prèvia; contacteu coponsinloft@gmail.com si voleu assistir-hi.

La jornada és organitzada per l’Associació cultural i de recerca contemporània Copons inLoft i l’Associació Salvem Maçana i Serra Morena amb la col·laboració de l’Ajuntament de Copons.

Us hi esperem!

Enllaços d’interès: Universitat Rovira i Virgili, Som Energia, Comunitat Energètica de la Cellera de Ter, Girasol, Azimut360, Copons inLoft, Associació Salvem Maçana i Serra Morena, Ajuntament de Copons.