Comunitat energètica a la Cooperativa Sagrat Cor


Durant aquest 2021 es realitzarà un projecte de comunitat energètica a Barcelona. L’ajuntament ha concedit la subvenció dins la convocatòria pel “clima 2020 a Barcelona“. La convocatòria té en compte projectes que contribueixen a la lluita contra l’emergència climàtica.

El desenvolupament del projecte liderat per Emelcat es realitzarà conjuntament amb Seba (ambdós integrants de la Xarxa Barcelona+Sostenible) i la mateixa Cooperativa d’habitatges Sagrat Cor.
Amb l’objectiu de crear una comunitat energètica, promovent així el canvi energètic cap a un model més sostenible social i ambiental. Fent instal·lacions fotovoltaiques i sistemes d’emmagatzematge d’energia, gestionades comunitàriament per abastir les seves necessitats.  Es durà a terme principalment en el Barri Provençals de Poblenou, on Sagrat cor hi té habitatges.