Ponència d’Emelcat al Postgrau Economia Social i Solidària


Emelcat ha estat convidat a fer una ponència en la sessió del proper dilluns 15 de febrer del Postgrau Economia Social i Solidària – Estudis Cooperatius, i que té per temàtica la Transició energètica i l’ESS.

El postgrau en qüestió té per objectiu enllaçar coneixements teòrico-pràctics sobre l’economia social i solidària (ESS) catalana, posant l’accent en el cooperativisme i l’enfortiment socioeconòmic local. I ho fa a través de 32 sessions repartides en 3 mòduls. La ponència a la qual participem pertany al segon: Debats emergents i sectors productius transformadors

Volem agrair l’oportunitat que sen’s dona des de l’Escola d’Economia Social i Solidària per a poder compartir en el seu programa els nostres coneixements, experiències i inquietuds sobre la transició energètica i el cooperativisme.