Coop de Sol- Territori de Masies: Obertura d’inscripcions


Ens plau anunciar que s’han obert les inscripcions a la compra col·lectiva Coop de Sol- Territori de Masies. Es tracta d’un projecte dut a terme per les cooperatives Territori de MasiesAradaGirasolEmelcat que portarà la sobirania energètica a multitud de cases del Solsonès.

En la compra tenim disponibles kits amb diversos nombres de plaques solars i bateries de diferents capaciats, a més d’altres complements. Pels interessats, aquest projecte implica: un pre-estudi dels requeriments de l’habitatge en termes de nombre de panells i capacitat de bateria, visites presencials al lloc, un estudi final i memòria, l’instal·lació dels diferents elements adquirits, i un seguiment durant els dos primers anys.

Qualsevol soci de Territori de Masies que tingui clar que algun dels kits li serà adequat, s’hi pot inscriure seguint el mètode explicat en un correu enviat per ells mateixos.

De cara als dubtes que puguin sorgir, us anunciem que es farà una reunió explicativa (virtual) el dia 29 d’octubre a les 20:30, que no durarà més d’una hora i mitja. Per accedir-hi i per rebre la documentació adient cal fer-se soci de Territori de Masies.

Us animem a que us informeu i hi participeu!