IV Assamblea RIS3CAT COMUNITAT ENERGIA


El passat 28 de juny del 2018 es va celebrar la IV Assemblea General i Workshop de la Comunitat RIS3CAT Energia, a la Sala Pompeu Fabra del Col·legi d’Enginyers de Catalunya, al centre de Barcelona.

La Montserrat Mata va presentar els avenços en el projecte ESTORELOT,  treballa en eines per a la gestionabilitat de les plantes de generació elèctrica amb fonts renovables, i consta de dues fases. En la primera fase, executada dins el projecte, es desenvolupa el producte i s’analitzen les característiques tècniques de la instal·lació, tals com el sistema de control, l’adaptació Scada, l’aparellatge elèctric i el disseny del convertidor. El projecte pretén continuar posteriorment en la segona etapa, on es procediria a la fase de la planta pilot, que implica el test i l’adaptació al sistemes en operació.

DSC_0532

CLICANT AQUÍ podeu consultar la notícia de EIC.

CLICANT AQUÍ podeu consultar la presentació d’Emelcat.