EMELCAT assisteix a la European Utility Week


Hem tingut l’oportunitat d’assistir els dies 15 ,16 i 17 de novembre a l’European Utility Week celebrada a la Fira de Barcelona – Gran Via.

Home

S’hi van tractar qüestions sobre el canvi de paradigma cap a l'”smart grid” relacionat amb la sostenibilitat global, quin paper té el transport de l’energia i l’eficiència associada, i un gran nombre d’aplicacions de finançament, eficiència, gestió, regulació del sector energètic.

Vam tenir un paper important relacionat amb els sistemes d’emmagatzematge, necessari per la integració de les formes de generació renovables, sobretot les que depenen de les condicions exteriors. I a quina escala es produeix aquest emmagatzematge, sota quines normes es regula i quines tecnologies hi ha disponibles i s’estan desenvolupant.