Instal·lacions amb bateria de l’Impuls Solar Barcelonès


A l’Impuls Solar Barcelonès ja tenim 4 instal·lacions d’autoconsum amb emmagatzematge en funcionament. Tenen potències de generació d’entre 3 i 3.7 kWp i bateries de fins a 6.3 kWh de capacitat.

Per a usos domèstics, on els consums es concentren al matí i al vespre, aquestes instal·lacions permeten estalvis mensuals que poden arribar al 90% de la part d’energia de la factura sense instal·lació fotovoltaica.

Les instal·lacions es poden monitorar a través d’una aplicació web o de mòbil que mostra el rendiment en temps real, resums de generació, consum i autoconsum i que avisa de qualsevol error de funcionament.

Aquestes instal·lacions estan calculades per a que les bateries tinguin una vida igual o superior als 25 anys que duraran, com a mínim, els panells solars. Aquests càlculs s’han fet amb el programari desenvolupat per Emelcat que permet optmitzar la mida de la bateria per a que duri més i ens proporcioni un major estalvi.

Aquestes instal·lacions estan equipades amb un inversor híbrid Solax X1-Hybrid-G3 i bateries Triple Power.